setPOS  är en plattform designad för GPS-spårning av trailers, gods, containers, uthyrningsutrustning och andra tillgångar som är fältplacerade. Om du har ett behov att följa dina tillgångar på en karta tillsammans med information om inrapporterade statusar och typ av tillgång är detta något för Dig! Perfekt för alla som inte har möjlighet att sätta en GPS-tracker på varje enhet men fortfarande har ett behov av att veta status och position på densamma.

Utför ni servicearbeten? Varje plats kan ha ett ID och ni kan lägga ut arbete till era servicetekniker som enkelt kan se både arbeten som skall utföras men också närmaste väg till platsen. Direkt i mobilen!  setPOS-plattformen består av en smartphone-app (iOS & Android) och en webbapplikation. Från webbapplikationen kan du administrera ditt konto, lägga till nya enheter, typer och statusar. Du kan se alla dina fältplacerade enheter online på en webbkarta, filtrera på status, typ och bäst-före-datum. Du kommer bara att se de enheter du är intresserade av – på en gång!

Skapa nya konton för dina partners som gör det möjligt för dem att enkelt uppdatera status och plats på enheterna så att Du vet när en enhet är redo att bytas ut / hämtas / tömmas etc. På detta sätt blir just din setPOS-lösning skräddarsydd för Dig och dina behov!

setPOS appen möjliggör en kostnadseffektiv lösning för automatisk identifikation av dina tillgångar och sätta dess nuvarande position tillsammans med aktuell status och typ av enhet. Appen har inbyggd streckkodsläsare, denna använder du för att scanna enhetens ID. Om du inte vill eller kan använda streckkoder kan du naturligtvis ange ID manuellt.

All information som plattformen ackumulerar kan enkelt exporteras till Excel för vidare analys, statistik & beräkningar.

  •  Vem rapporterade vad och när?
  • På vilka lokationer har vi varit?
  • Hur mycket hyra skall jag debitera?
  • Hur lång tid tog det för oss att ersätta en full container med en ny?
  • Hur många enheter har passerat ”Bäst-före-datum”?

Med setPOS kraftfulla API kan vi sätta upp kommunikationen mellan setPOS och era ERP-funktioner och system. Perfekt för att få all info från ett system.

Funktioner

 

–          Rapportera position, status, typ för alla fältplacerade enheter utan att behöva en GPS-tracker för varje enhet.

–          Inbyggd streckkodsläsare i appen – ett enkelt och säkert sätt att rapportera en statusuppdatering. Använd referenser som betyder nåt för dig – ordernummer, ID, kund – du bestämmer själv!

–          API – möjliggör integration med era system och ERP-funktioner. Få kontroll från ett ställe. Underlag för fakturering och övrig statistik kommer till er utan väntetider.

 

Stödjer följande streckkodsformat

–          EAN-2, -5, -8, 13 (incl. Composite as a public beta),

–          Översättning till UPC-A/-E, ISBN-10/-13,

–          Interleaved 2 of 5,

–          Code 128,

–          Code 93,

–          Code 39 (also Full ASCII),

–          GS1 Databar,

–          QRCode (2D-Barcode).